Notice: Η συνάρτηση _load_textdomain_just_in_time κλήθηκε εσφαλμένα. Η φόρτωση της μετάφρασης για τον τομέα superblog ενεργοποιήθηκε πολύ νωρίς. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη για κάποιο κώδικα στο πρόσθετο ή το θέμα που εκτελείται πολύ νωρίς. Οι μεταφράσεις θα πρέπει να φορτώνονται στην ενέργεια init ή αργότερα. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.7.0.) in /var/www/vhosts/syllogosperiklis.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Η συνάρτηση _load_textdomain_just_in_time κλήθηκε εσφαλμένα. Η φόρτωση της μετάφρασης για τον τομέα redux-framework ενεργοποιήθηκε πολύ νωρίς. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη για κάποιο κώδικα στο πρόσθετο ή το θέμα που εκτελείται πολύ νωρίς. Οι μεταφράσεις θα πρέπει να φορτώνονται στην ενέργεια init ή αργότερα. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.7.0.) in /var/www/vhosts/syllogosperiklis.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Τετάρτη 19/3 στις 9.30π.μ.: Εκδίκαση προσφυγών συναδελφισσών μας απεργών στο Διοικητικό Εφετείο - Η ποινικοποίηση της απεργίας και των αγώνων ΔΕΝ θα περάσει! Είμαστε όλες και όλοι Απεργοί! - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. "Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ"

Written by 21:46 Slider, Ανακοινώσεις, Αποφάσεις Δ.Σ., Αρχική Σελίδα

Τετάρτη 19/3 στις 9.30π.μ.: Εκδίκαση προσφυγών συναδελφισσών μας απεργών στο Διοικητικό Εφετείο – Η ποινικοποίηση της απεργίας και των αγώνων ΔΕΝ θα περάσει! Είμαστε όλες και όλοι Απεργοί!

Αγία Παρασκευή, 18/03/2025
Αρ. Πρωτ. :  55

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 19/3 εκδικάζεται στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών η προσφυγή της συναδέλφισσας μέλους του Συλλόγου μας Κυριακής Μπουρμπούλη με τη στήριξη του σωματείου μας .

Ο αγώνας για τη δικαίωση της συναδέλφισσας Κυριακής Μπουρμπούλη στην οποία ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄ Αθήνας επέβαλε με απόφασή του την ανάκληση χορήγησης Μισθολογικού Κλιμακίου και επιστροφή των σχετικών αποδοχών, με ετεροχρονισμένη μάλιστα εφαρμογή και επ΄αόριστον, επειδή συμμετείχε ως προϊσταμένη του 4ου Νηπιαγωγείου Ν. Ψυχικού στην απεργία αποχή που έχει κηρύξει ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε.  «Ο Περικλής» από την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας, συνεχίζεται!

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι όλες και όλοι στο πλευρό της Κυριακής για την ακύρωση των ποινών.

Όταν «χτυπάνε» μια/έναν , απαντάμε όλες και όλοι.

Κάτω τα χέρια από τους εκπαιδευτικούς που υπερασπίζονται το δημόσιο σχολείο, που υπερασπίζονται τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών , που συμμετέχουν στον αγώνα ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων! Να ακυρωθούν τώρα οι ποινές που επιβλήθηκαν στη συναδέλφισσά μας απεργό!

Ταυτόχρονα την ίδια μέρα εκδικάζεται η προσφυγή ακύρωσης της ποινής παύσης από τα καθήκοντά της  ως Προϊσταμένης  του 4ου Νηπιαγωγείου Χολαργού με τη στήριξη του Συλλόγου μας και της ΔΟΕ,  στη συναδέλφισσα μέλος του Συλλόγου μας Θεονία Σακκά που είναι νεοδιόριστη και συμμετείχε ως Προϊσταμένη  στην απεργία αποχή της ΔΟΕ από την ατομική αξιολόγηση και της επιβλήθηκε από την Αναπληρώτρια Διευθύντρια ΠΕ Β΄Αθήνας .

Υπερασπιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, αποφασιστικά, συντονισμένα και αταλάνευτα κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσά μας  απεργό και δεν πρόκειται να τους επιτρέψουμε να ακουμπήσουν κανέναν/καμία εκπαιδευτικό που δεν συμμετέχει στην αξιολόγηση  επειδή αντιδρά  στην αντιεκπαιδευτική πολιτική .

 

Δεν υποχωρούμε! Δεν υποτασσόμαστε! 

Η ποινικοποίηση της απεργίας και των αγώνων ΔΕΝ θα περάσει!

 

 Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Last modified: 18 Μαρτίου 2025

Close