Written by 17:33 Slider, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Γ.Σ., Αρχική Σελίδα

Απόφαση  της  Γ.Σ. του συλλόγου « Ο Περικλής» για ν. Χατζηδάκη και διαδικασίες των συνδικάτων(22-5-2024)

Απόφαση  της  Γ.Σ. της 22-5-2024 του ΣΕΠΕ « Ο Περικλής»

για ν. Χατζηδάκη και διαδικασίες των συνδικάτων

Καμιά αποδοχή – καμιά εφαρμογή του ν. Χατζηδάκη. Δε θα επιτρέψουμε τα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα και οι ελευθερίες μας να μπουν στο γύψο!

Η κυβέρνηση της ΝΔ με το νόμο Χατζηδάκη επιδιώκει το βάθεμα της εκμετάλλευσης της εργασίας,  τον πλήρη έλεγχο των συνδικάτων και των σωματείων και την καταστολή των αγώνων και της απεργίας. ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ και αγώνας για την κατάργηση του νόμου. Καμιά εφαρμογή των ηλεκτρονικών διαδικασιών. Καμιά εγγραφή στο ΓΕΜΗΣΟΕ. Καμιά αποδοχή των όρων προκήρυξης και ακυρώσεων απεργιών – οι απεργίες θα πραγματοποιούνται όποτε τις αποφασίζουν τα συνδικάτα – και όχι το κράτος και τα δικαστήρια. Ανατροπή του ν. Χατζηδάκη!

Η Γ. Σ. του Συλλογου μας επικυρώνει την απόφαση του Δ.Σ.του Δεκεμβρίου 2021 (αρ. πρωτ. 10/12-12-21) για τη διεξαγωγή των Γ.Σ. και των εκλογικων διαδικασιών χωρίς την εφαρμογή των διατάξεων του ν. Χατζηδάκη.

ΤΟ  ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ  Γ.Σ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ