Written by 17:45 Slider, Αποφάσεις Δ.Σ., Αρχική Σελίδα

Έκτακτη Συνέλευση Συλλόγου “Ο Περικλής” Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 6.30μ.μ. 1ο Δ.Σχ. Χολαργού

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Ευεργέτου Γιαβάση 7  – 15342
Αγία Παρασκευή
Τηλ-Fax: 2106399318
http://www.syllogosperiklis.gr
info@syllogosperiklis.gr

Αγία Παρασκευή, 19/09/2024
Αρ. Πρωτ. :  164 

Προς:

Τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου μας, ΔΟΕ

 

 

 

 

                           Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Πέμπτη 26  Σεπτεμβρίου  στις 6.30μ.μ.

στο 1ο Δημοτικό Σχολείο  Χολαργού

 

Συναδέλφισσες,οι

 

Ο σύλλογος μας καλεί τα μέλη του σε  έκτακτη Γ. Σ.   για να πάρουμε αποφάσεις για μια νέα χρονιά συνέχισης αποφασιστικού αγώνα και νίκης!

Για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και της εργασίας μας , για να αυξήσεις μισθών και συνταξεων, για δημόσια αγαθα (υγεια-παιδεια-ασφαλιση-δικαιωματα)

Για να δώσουμε απεργιακή απάντηση στο σφαγείο των συμπτύξεων, στον αυταρχισμό, την καταστολή ,  τις απειλές   του Υπουργείου και της κυβέρνησης.

 

Για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις:

  • Ενάντια στις συγχωνεύσεις / καταργήσεις τμημάτων
  • Ενάντια στις απειλές, τους εκβιασμούς και τις ποινές συναδέλφων που συμμετέχουν στην ΑΑ, που συνεχίζουν να αντιστέκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα!
  • Για τη συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση που οδηγεί  στην κατηγοριοποίηση  σχολείων  και εκπαιδευτικών, την υποβάθμιση του παιδαγωγικού μας ρόλου, σε έναν δάσκαλο σκυφτό, χειραγωγούμενο και χτυπά τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας. 
  • Για τη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων
  • Για τα δικαιώματα των αναπληρωτών
  • Για τους μισθούς και τα εργασιακά μας δικαιώματα , για τα δημόσια αγαθά

 

Μπροστά  και στην ολομέλεια προέδρων που έχει συγκαλέσει η ΔΟΕ  στις 30/9  η μαζική συμμετοχή στη Γ.Σ.του Συλλόγου  μας είναι απαραίτητη για να λάβουμε αποφάσεις  αλλά και για να ληφθεί απόφαση  στην Ολομέλεια των προέδρων.  

Η Ολομέλεια των προέδρων είναι θεσμοθετημένο όργανο σύμφωνα με το καταστατικό της ΔΟΕ και για να πάρει απόφαση θα πρέπει να υπάρχει απαρτία. Απαρτία στην ολομέλεια των προέδρων υφίσταται όταν η πλειοψηφία των προέδρων των συλλόγων παρευρίσκονται στην ολομέλεια με απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου τους.

 

Σύμφωνα με το καταστατικό μας  ο Σύλλογός μας  συγκαλεί την πρώτη Γ. Σ.  στις 20/9 ώρα 6.30μ.μ. . Εφόσον δεν έχουμε απαρτία συγκαλεί   δεύτερη Γ.Σ. στις 24/9  ώρα 6.30μ.μ. και εφόσον δεν υπάρξει και πάλι απαρτία, συγκαλεί την τρίτη Γ.Σ. στις 26/9 ημέρα Πέμπτη  και ώρα 6. 30 μ.μ. στο 1ο Δ.Σ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

 

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ  στην έκτακτη Γ.Σ. την Πέμπτη 26  Σεπτεμβρίου  στις 6.30μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο  Χολαργού

 

 

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Last modified: 26 Σεπτεμβρίου 2024

Close